به گزارش خبرنگار مهر، افراد مختلفی با خبرگزاری تماس گرفته و گلایه کردند که وقتی کارشان به کلانتری محل میفتد باید برای آن کلانتری نوشت افزارهایی از جمله خودکار، کاغذ و … تهیه کنند.
یکی از آنها میگفت برای پر کردن فرم و تشکیل پرونده برای تلفن همراه به سرقت رفته اش مجبور شده است تا از یک فرم بیش از ۲۰ کپی تهیه کند.
یکی دیگر میگفت وقتی تلفن همراهم پیدا شد ماموری که برگه تحویل کالا را امضا میکرد به خنده گفته است دو بسته کاغذ A4 برای کلانتری به عنوان شیرینی بخرد.
مهر تأیید گلایههای مردمی یکی از همکاران شد که زمانی که تلفن همراهش به سرقت رفت و به کلانتری برای تشکیل پرونده مراجعه کرده بود از او خواسته بودند تا از فرم سرقت تعداد بالایی کپی تهیه کند.
این مساله را با سرهنگ جلیل موقوفهای رئیس پلیس پیشگیری پایتخت مطرح کردیم و او پاسخ داد: درخواست نوشت افزار از مردم از سوی کلانتریها به هیچ عنوان قانونی نیست و حتی برای نظارت بیشتر رفتار کلانتریها با مردم طرح «مکنا» سالها است که در حال اجراست.
وی افزود: اگر بنا به تهیه کپی از مدرکی باشد، شهروند فقط باید از مدارک خود کپی تهیه کند و اصلاً نیاز نیست که از سایر فرمها هم کپی بگیرند.
به گفته رئیس پلیس پیشگیری پایتخت، پلیس به منظور آسایش شهروندان در تمامی کلانتریها دستگاه فتوکپی قرار داده است.
موقوفهای با اشاره به اینکه تهیه نوشت افزار از سوی مردم برای کلانتریها به هیچ عنوان قانونی نیست، گفت: این کار قطعاً تخلف است و اگر فردی از عوامل کلانتریها از مردم درخواست کپی و یا تهیه نوشت افزار کرد حتماً به سامانه ۱۹۷ اطلاع دهید.
نظر شما